De longen uit mijn lijf lopen voor KiKa

marathonDit jaar liep ik mijn eerste hele marathon. Het is verbazingwekkend om te zien hoe een lichaam dat eerst amper 300 meter achter elkaar kon hardlopen in een paar jaar tijd fit genoeg is geworden om een hele marathon te kunnen voltooien. Mijn streeftijd was stiekem binnen de 5 uur te finishen, al riep ik tegen iedereen die het horen wilde dat ik “überhaupt finishen” als doel had. Het is me allebei gelukt, ik finishte in 4:52. Niet de snelste loper dus, maar desalniettemin!

Op 6 november zal ik in New York weer een hele marathon lopen. Trainen voor een tweede marathon in zeven maanden tijd valt me zwaarder dan ik dacht. Laveren tussen werk, moederschap, een sociaal leven én sporten is een hele opgave, maar ik moet zeggen dat het aardig lukt. Ik loop – letterlijk en figuurlijk – op schema. En dat komt doordat ik deze keer niet alleen voor mezelf loop, maar de marathon zal proberen te voltooien namens KiKa, de stichting die strijdt tegen kinderkanker. Meer specifiek zet KiKa zich in om de genezingskans voor kinderen met kanker te verhogen, maar ook de kwaliteit van de behandelingen te verbeteren. Iedereen die iemand in zijn omgeving heeft die lijdt of heeft geleden aan kanker, weet dat chemo’s erg agressief zijn. Daarom zet KiKa zich ook in om behandelingsmethodes te ontwikkelen die minder agressief zijn, om de bijwerkingen te verminderen en uiteindelijk de kwaliteit van leven ook ná de kanker beter wordt.

Voor wat hoort wat

Je kunt me voor ieder bedrag dat je wil sponsoren. Geen bedrag is te klein (en zo ook is geen bedrag te groot 😉 ). Omdat het natuurlijk ook leuk is als je er iets voor terug krijgt, heb ik een aantal acties bedacht.

  • Voor 10 euro krijg je gratis een gesigneerd exemplaar van mijn novelle Sarah thuis gestuurd. Zolang de voorraad strekt
  • Voor 50 euro neem ik je mee hardlopen langs één van mijn favoriete routes. Je kunt kiezen uit 3K, 5K of 10K
  • Voor 100 euro kookt mijn moeder een heerlijke Marokkaanse maaltijd voor 2 personen (keuze uit: tajine, couscous of harira, inclusief bijgerechten als zaalouk. Vega opties zijn mogelijk. Max 20 te vergeven.)
  • Voor 100 euro neem ik je mee langs een aantal van mijn favoriete Rotterdamse locaties
  • Voor 150 euro krijg je persoonlijk shopping advies
  • Voor 200 euro mag je een onderwerp bepalen waarover ik een column zal schrijven, in ieder geval te verschijnen op Joop.nl en Hasna.nl

Je (bedrijfs-)logo op mijn shirt? Ook dat kan. Mail naar hasnaelmaroudi@gmail.com voor de mogelijkheden

Doneren kan simpel met gebruik van deze link

Je cadeau claimen doe je door een bewijs van donatie te mailen naar hasnaelmaroudi@gmail.com, inclusief je contactgegevens.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *