Vrolijke en verstandige vrouwenviering

hasnaVKOnlangs ben ik samen met een aantal andere vrouwen, waaronder Jasmijn van Weenen, een nieuw online platform gestart: Jeanne.nu. De missie van Jeanne is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te prikkelen door middel van portretten, reportages en columns over bijzondere en sterke vrouwen. Tevens willen we mensen aan het denken zetten en de discussie voeden over de positie van de vrouw in de Nederlandse samenleving. Dit doen we op een verfrissende manier; we vertellen verhalen en bieden een podium aan “de vrouw”. Paradoxaal genoeg claimen we ook dat “de” vrouw niet bestaat. Jeanne viert diversiteit door elk type vrouw een stem te geven. We laten een positief geluid horen, benaderen het vrouwenvraagstuk op een open manier en creëren ruimte voor dialoog.

In het kader van de lancering en wat ook wel wordt gezien als de nieuwe feministische stroming, interviewde de Volkskrant mij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *